Poszukuję pewnego i dobrego serwisu

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • artur_o
    Classic
    • 2012
    • 23

Zamieszczone przez alias27
    A mam jeszcze pytanie do Ciebie. Czy Czujniki cofania działają u Ciebie przy wyłączonym radiu?
    Czujniki działają ale na radiu nic się nie wyświetla.
    U mnie przy wbiciu wstecznego pojawia kamera cofania i dopiero po dotknięciu ekranu pojawia się autko, a czasem od razu autko się pojawia na wyświetlaczu nie wiem od czego to zależy.
  • conan
    Rider
    • 2011
    • 546

W mojej skodzie na liczniku wybiło już 97 tyś więc musiał bym w końcu wymienić rozrząd. Pytanie dla osób z okolicy gdzie ? jaki serwis warsztat polecacie ? Czy dać to robić do aso emidy w rudzie śląskiej ( cena 1400zł ) czy jechać do innego warsztatu ?
    Doradźcie panowie co lepiej zrobić
    Moja skodzinka o2
    Blacharstwo i lakiernictwo Autoklinika

Komentarz

• k.g
      Classic
      • 2006
      • 26

Katowice
      ul.Dębowa 25
      tel +48 502-946-181 | GG: 10745038
      Otwarte: Pon-Pt 8:00 - 17:00 Sob 8:00 - 14:00
      [email protected]

Zadzwoń, a napewno nie będziesz miał więcej pytań. Ostatnio wymieniełem tam rozrząd w Touranie. Fachowość d/s samochodów grupy VAG bezcenna.
      PS.
      Zobacz jakie tam stoją fury, a ceny z częściami do ok. 1tys.
      Pozdrawiam K.G

Komentarz

• djczas
        RS
        • 2005
        • 9612

k.g, przepraszam cie ale podjedź do serwisu bentleya i popatrz jakie tam fury stoją a zapeniam cie że ci mechanicy tez spranie naprawią audi i vw a tym bardziej skodę ale pytanie brzmi czy dobrze to zrobią

wyznacznikiem warsztatu jest nie parking acz wiedza jego personelu ja mogę ci polecić u mnie jednego kierownika ASO w nowym targu który robi to z pasja a jest o niebo lepszy od komputera. wiem o tym ponieważ nie jeden raz widziałem jak diagnozował auto a potem jego mechanicy tylko potwierdzali jego diagnoze kodami błedów :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech a takich mechaników w obecnych czasach to ze świecą szukać

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

P.S. tak samo na forum mamy kilku takich złotych rączek w tym osławionego, według mnie (wazelina mode on) genialnie czującego potrzeby mechaniczne samochodów DobregoGrzesiaWawa w okolicach warszawy posiada swój tajmeny warsztat

Komentarz

• conan
            Rider
            • 2011
            • 546

pięknie ładnie ale nie po drodze :wink:
            Moja skodzinka o2

Komentarz

• k.g
              Classic
              • 2006
              • 26

Zamieszczone przez djczas
              k.g, przepraszam cie ale podjedź do serwisu bentleya i popatrz jakie tam fury stoją a zapeniam cie że ci mechanicy tez spranie naprawią audi i vw a tym bardziej skodę ale pytanie brzmi czy dobrze to zrobią

wyznacznikiem warsztatu jest nie parking acz wiedza jego personelu ja mogę ci polecić u mnie jednego kierownika ASO w nowym targu który robi to z pasja a jest o niebo lepszy od komputera. wiem o tym ponieważ nie jeden raz widziałem jak diagnozował auto a potem jego mechanicy tylko potwierdzali jego diagnoze kodami błedów :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech a takich mechaników w obecnych czasach to ze świecą szukać
              djczas, przeczytaj z uwagą prośbę kolegi i spróbuj mu pomóc.
              P.S ja bardzo dobrze wiem do jakiego serwisu mam jechać. Tzn takiego w którym miałem dobrze wykonaną usługę. Twoja wypowiedź w tym temacie bez związku z tematem. Jest to polecany serwis forum Audi, więc może niektórych krzykaczy to boli.

Komentarz

• kacper102
                Classic
                • 2010
                • 1

Tanio i dobrze, na Bogucicach ulicą Karoliny prosto do końca i w lewo, po prawej myjnia tam zapytaj, chociaż będziesz widział same vw i skody audi itp Mnie robili poprawkę po innym mechaniku
                ps
                samo wymienienie rozrządu to pikuś jak ktoś nie ustawi Ci kąta wyprzedzenia zapłonu to silnik rozpieprzy w najgorszym przypadku
                Polak mądry po szkodzie

Komentarz

• conan
                  Rider
                  • 2011
                  • 546

kacper102 toś kotleta odgrzebał :szeroki_usmiech skoda już dawno po wymianie rozrządu w serwisie aso "emida" ruda śląska. Cenowo między mechanikiem wielkiej różnicy nie było no i nie wydziwiali jak mechanik że mało miejsca tu jest że mu to cały dzień zajmnie, im zajeło 3 godzinki.
                  Moja skodzinka o2

Komentarz

Pracuję...